• darkblurbg

Elk jaar zorgen we ervoor dat alle groepen gezamenlijk hun passie voor het dansen over kunnen brengen tijdens optredens en evenementen. Zo zijn we aanwezig bij: Kom in Zuidhorn (oktober), Oranjemarkt Zuidhorn (27 april), kerstmarkten en Sinterklaasintochten. Het doel is : samen toewerken naar een ware showbelevenis, plezier maken en de opgedane dans skills aan een groot publiek presenteren.

In heel Nederland is het op 27 april feest - The Dance Area viert de verjaardag van Koning Willem Alexander door met al haar dansgroepen op te treden tijdens het evenement van Oranjemarkt Zuidhorn. Op dinsdag 23 april '24 repeteren we in tijdsblokken zodat alles gestroomlijnd verloopt.

Klik hier voor het tijdschema van de repetitie.

De remix hebben we ready -
zodat de dansers ook alvast thuis kunnen oefenen. Klik hier voor de meest recente versie (12 april '24). 


- lovely party-vibes . 🇳🇱

SAVE THE DATE : zaterdag 27 april '24 | 13.30 - 14.00 @dorpsvenneAlvorens opgeven is verplicht en betekent ook deelnemen aan de repetitie op dinsdag 23 april '24 - les locatie Noordhorn. We denken altijd praktisch betreft dresscode kleding en haar. Zo hebben we zelf een garderobe en vragen we basis outfits / kledingcombinaties die dansers vaak wel in de kast hebben hangen (bv. spijkerstof met wit). We verwachten de dansers op Koningsdag om 13.20 zodat we de organisatie goed kunnen neerzetten en nieuwe dansers de gelegenheid krijgen om zich te acclimatiseren. We sluiten het optreden af met een workshop waar iedereen aan mee kan doen. 


OPGEVEN ORANJEMARKT '24 !

Vóór woensdag 10 april 2024