Elk jaar zorgen we ervoor dat alle groepen gezamenlijk hun passie voor het dansen over kunnen brengen tijdens optredens en evenementen. Zo zijn we aanwezig bij: Kom in Zuidhorn (oktober), Oranjemarkt Zuidhorn (27 april), kerstmarkten en Sinterklaasintochten. Het doel is : samen toewerken naar een ware showbelevenis, plezier maken en de opgedane dans skills aan een groot publiek presenteren.

In heel Nederland is het op woensdag 27 april feest - The Dance Area viert de verjaardag van Koning Willem Alexander door met al haar dansgroepen op te treden tijdens het evenement van Oranjemarkt Zuidhorn.

- lovely party-vibes . 🇳🇱

SAVE THE DATE : donderdag 27 april '23Alvorens opgeven is verplicht. We laten de dansers altijd eerder verzamelen zodat we alvorens het programma kunnen doornemen en nieuwe dansers de gelegenheid krijgen om zich te acclimatiseren. Aansluitend de dansoptredens volgt er een workshop waar iedereen aan mee kan doen. We denken altijd praktisch betreft dresscode kleding en haar. Zo hebben we zelf een garderobe en vragen we basis outfits / kledingcombinaties die dansers vaak wel in de kast hebben hangen (bv. spijkerstof met wit).