Naast de reguliere groepslessen worden we regelmatig gevraagd voor diverse dansactiviteiten:

Kinderfeest en/of kinderdisco - Als de kinderen iets te vieren hebben en zin hebben om te dansen, dan hebben wij de middelen om een 2-urig kinderfeest te organiseren. Het is vanaf 4 jaar en kan in overleg qua locatie, dag en tijdstip geboekt worden. De jarige mag zelf een thema of dansstijl uitkiezen. Bijvoorbeeld: Salsa, Hiphop, Micheal Jackson of Cowboys & Indianen. We hanteren een maximaal aantal deelnemers van 20 kinderen.

Gala avond – Scholen, bedrijven, familieleden of vrienden kunnen ons benaderen voor een spoedcursus galadansen. In overleg qua dansstijl en muziekkeuze bereiden wij een galaworkshop voor, zodat iedereen een aantal dansfiguren met een chique geklede partner op de dansvloer durft te wagen. 


Bedrijfsuitje/teambuildingsdagen – Met je collega’s de dansvloer op. Wij kunnen ervoor zorgen dat collega’s elkaar van een andere kant zien. Samen dansen is gezellig en zorgt voor ontspanning. Voorbeelden van workshops die wij bieden: Zumba, Stijldansen, Salsa en Hip-Hop. 

Dansworkshops - The Dance Area heeft al diverse dansworkshops gegeven binnen het onderwijs, zoals: Koningsdag, de Kinderboekenweek, de introductiekamp van MBO-studenten en sportdagen . Het uitgangspunt van deze dansactiviteiten is het beleven van veel dansplezier. Er wordt graag meegedacht, want dans kent vele kanten en mogelijkheden. 

Invallen – Ben je als sportschool, gymnastiekvereniging of instructeur op zoek naar een invalster voor een dansles, workshop of cursus? The Dance Area valt regelmatig op korte en lange termijn in voor diverse sport- en dansactiviteiten.
 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.