• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Elk jaar zorgen we ervoor dat alle groepen gezamenlijk hun passie voor het dansen over kunnen brengen tijdens optredens en evenementen. Zo zijn we aanwezig bij diverse events in Zuidhorn: Kom in Zuidhorn (oktober), Sinterklaasintocht (november), Kerstfair (december) en de Oranjemarkt (27 april). Het doel is : samen toewerken naar een ware showbelevenis, plezier maken en de opgedane dans skills aan een groot publiek presenteren.

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert The Dance Area een spetterend kerstopreden gedurende de kerstfair in Zuidhorn. Een grandioze kerstfair in de sfeervolle Hoofdstraat in centrum van Zuidhorn. Veel verschillende kramen met (kerst) artikelen, een Kerststal, chocolademelk en Gluhwein! 

- lovely party-vibes . 🎄

SAVE THE DATE :
VRIJDAG 9 DECEMBER 2022Dit jaar performen we live op het plein voor 't Holt aan de hand van een kerstremix. Omdat de muziek bij een remix continu doorgaat, is het van belang dat we alvorens het optreden repeteren. Opgeven is verplicht en kan tot maandag 28 november 2022. Bij de opgave gaan we er automatisch vanuit dat de dansers ook aanwezig zijn bij de repetitie. 

De repetitie vindt voorafgaand aan het optreden plaats op vrijdagmiddag 9 december 2022 van 15:30 tot 18:00 in de gymzaal te Noordhorn. We werken met tijdsblokken - in de week van 28 november - 2 december '22 delen we een tijdschema met daarin informatie over hoe laat we welke dansgroep(en) verwachten. 

Het kerstoptreden zelf vindt op vrijdagavond 9 december plaats om 19:30.
We verwachten de dansers startklaar (omgekleed en wel) om 19:10. 

 Dresscode recreatie t/m 12 jr. | 13+


Dresscode: kerst gerelateerde kleding met rode, groene, witte en zwarte accenten
eventueel in combinatie met toffe accessoires.
Qua schoenen: zwart of wit - mocht dat niet lukken: kies schoenen die het meest matchen met de outfit. 
Kapsel: hoge paardenstaart en mocht dat niet lukken: eigen creatieve creatie.