• darkblurbg

 

Ik ben Danytha Postma, 25 jaar en ben afgestudeerd aan de ROC midden-Nederland Creative College de dansopleiding. Mijn hobby’s naast dansen zijn muziek maken, kleding ontwerpen, tekenen en schilderen. Oftewel allerlei creatieve vormen. Binnen dans spreken de stijlen van Urban mij het meest aan. Binnen Urban zijn mijn lieveling stijlen: Hip-Hop, Popping en Krump.

Bij The Dance Area ben ik dansdocente op de locatie Noordhorn. Ik geef reguliere lessen op de locatie in Noordhorn. Daarnaast coach ik twee wedstrijdcrews: X.I. & U.C. Bij mij in de les draait het om het leren van de basics en choreografieën met eventuele geschiedenis van de Urban dansstijlen. Met veel lol en energie ga ik altijd met plezier de lessen in. Ik wil ieder niveau en leeftijd iets kunnen (bij)leren. Bij mij is iedereen een individu en vind het belangrijk dat iedereen wordt gezien.

Ik geef les van beginners tot gevorderde wedstrijddansers. De twee belangrijkste dingen van mijn lessen vind ik: elke les groeien en weggaan met een lach op je gezicht. Iedereen heeft een andere visie op waarom hij of zij op dansen zit en wat hij of zij ermee wil bereiken. Ieder wordt daarin gehoord en ondersteund.

Het mooie van het leven vind ik dat je groeit in het zijn van wie je bent. Luister naar je hart wat goed voor je is en gun jezelf de tijd. Niet alles hoeft nu, het leven is een proces.

Waar ik heel blij van word is het zien of maken van kunst. Het uiten van gevoelens of het dealen met problemen op een onuitgesproken manier door middel van kunst vind ik heel mooi. Het is heel kwetsbaar en staat dicht bij het hart. Daar word ik gelukkig van.