• darkblurbg
  • darkblurbg
Elk jaar zorgen we ervoor dat alle groepen gezamenlijk hun passie voor het dansen over kunnen brengen tijdens optredens en evenementen. Zo zijn we aanwezig bij diverse events in Zuidhorn: Kom in Zuidhorn (oktober), Sinterklaasintocht (november), Kerstfair (december) en de Oranjemarkt (27 april). Het doel is : samen toewerken naar een ware showbelevenis, plezier maken en de opgedane dans skills aan een groot publiek presenteren.

Het optreden tijdens het event van Kom in Zuidhorn is een gezellig en sportief gelegenheid voor alle dansers van TDA. Het evenement vindt zaterdags plaats in de eerste of tweede week van oktober op het plein Overtuinen in Zuidhorn - voor de Albert Heijn | 14.00 verzamelen. 

DIT JAAR OP ZATERDAG 7 OKTOBER 2023 | 14.00Ondanks dat het vrijblijvend is om hieraan deel te nemen, stimuleren we de dansers wel, omdat het super gaaf is om showervaring op te doen en de belevenis na afloop met elkaar te delen. 


Aansluitend de dansshow volgt er een workshop waar iedereen aan mee kan doen. We attenderen de dansers om op tijd te komen, zodat we alvorens het programma kunnen doornemen en nieuwe performers de gelegenheid krijgen om zich te acclimatiseren. We denken praktisch betreft dresscode kleding en haar. Zo hebben we zelf een garderobe en vragen we outfits / kledingcombinaties die dansers veelal wel in de kast hebben hangen (bv. wit met spijkerstof). 


Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken we jullie de dansers tijdig op te geven. Daarnaast vragen we van de dansers commitment door aanwezig te zijn bij de laatste 3 lessen voorafgaand aan het optreden. Op die manier kunnen de docenten en dansers goed bezig met de positionering en de mogelijkheid om de laatste puntjes op de i te zetten. 


OPGAVE KOM IN ZUIDHORN '23