• darkblurbg

OVER THE DANCE AREA

- Een passievolle dansschool waar méér geleerd wordt dan alleen dansen. De docenten halen voldoening uit hun werk wanneer de deelnemers zich één voelen met de choreografie en dat het overbrengen van normen & waarden bijdraagt aan: erkenning, groei en zelfvertrouwen. Op meerdere locaties binnen de gemeente Westerkwartier zetten we ons met hart en ziel in voor een veilige dansomgeving waar respect, gezelligheid & uitdagingen voorop staan. 

 


Mijn naam is Angela Wagenaar – Van der Laan – 28 jaar. Ik sta bekend om mijn non-stop gedrevenheid en enthousiasme. In de danswereld heb ik de liefde gevonden, ben getrouwd, sinds kort een kersverse moeder van een zoon en het gezin is compleet met onze kat genaamd Bel (ik ging niet akkoord met de naam Harry).

We wonen sinds 2018 in een nieuwbouwhuis waar we het hele proces vanaf de loting, de eerste schep in de grond tot aan de keuzelijst van meer- en minderwerk hebben meegemaakt. Momenteel zijn we bezig met het tuinproject waar we in de zomerperiode graag op het leven proosten met onze familie – en vriendenkring.

Ik omarm uitdagingen en doe graag de dingen op mijn eigen manier. Vandaar dat ik me thuis voel in omgevingen die ik compleet naar eigen smaak kan inrichten. De omgeving van thuis en mijn tweede thuis: The Dance Area. Een passievolle dansschool met een lesaanbod voor jong en oud waar ik als eigenaar met hart en ziel verantwoordelijk ben voor de algehele bedrijfsvoering.

Ik weet welke stappen nodig zijn om voor jezelf te kiezen en een eigen koers te volgen. Doordat ik al veel ben aangegaan, heb ik al veel oplossingen gevonden en dat waardevol inzicht geef ik graag aan anderen mee middels dans, coaching of spontaan tijdens een gesprek. Het geeft me voldoening om anderen in beweging te zetten ter ondersteuning in ieders persoonlijke zoek- ontdek- en groeitocht - een oneindig waardevol leerproces. 

- TDA - een plek waar je meer leert dan alleen dansen.