• darkblurbg

NIEUWSBRIEF KERST '21NAMENS TEAM TDA 

⭐ WIJ WENSEN JULLIE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND 2022 ⭐ 

In december blikken we standaard terug op hoe we het jaar hebben ervaren. 
Het traditionele moment om even stil te staan bij het algemene gevoel, tijd te nemen om de highlight gebeurtenissen op een rij te zetten en denken we na over welke belangrijke lessen we meenemen naar 2022. 

Waar we vorig jaar kozen voor het woord achtbaan kiezen we dit jaar voor: draaimolen. 🎠
De draaimolen brengt bij iedereen diverse herinneringen omhoog. Als kind zoek je van nature de grenzen van snelheid op en de draaimolen weet daar maar al te goed raad mee: 

soms draait een draaimolen snel, soms draait die langzaam en soms komt de draaimolen tot stilstand. Life is a Carousel. It goes up & down. All you gotta do is just stay on.

 

De momenten van snel draaien typeren zich als de momenten dat we ons stevig moeten vasthouden wegens de veelheid aan veranderende adviezen, richtlijnen en maatregelen. De emoties zijn op z'n zachts gezegd wat gevoeliger van aard. We doen ons best om grip te krijgen op onze piekergedachten en kritische stemmen #bedreigingen. 

De momenten van langzaam draaien typeren zich als de momenten dat we ons ding doen. De motor draait stationair. Het gevoel van controle is er - echter moeten we wel ons best doen om de focus en motivatie te behouden. Ons redmiddel is om de vlagen van duizeligheid en draaierigheid te beheersen. Waar het om draait is dat we in kansen blijven denken en we ontdekken net als vorig jaar steeds nieuwe kansen. 

Een draaimolen die stopt, betekent dat het doel is bereikt of dat we de tijd moeten nemen om het doel bij te stellen en vervolgens weer volle moed instappen om het alsnog te bereiken. Dit jaar zijn we meerdere keren met een tevreden gevoel uit de draaimolen gestapt. Al hadden we veelal na het uitstappen wel wat tijd om bij te komen en onze haren te fatsoeneren. 


TDA's jaar van 2021 staat bekend om haar volgende highlight-momenten : de online wedstrijden, teamuitjes in de tuin, de dansmarathon met een bezoek van RTV Noord in combinatie met de eindshow Dancevirus, het publieke optreden van Kom in Zuidhorn, de Commerciële Hip-Hop workshop onder leiding van Dylan en als klap op de vuurpijl: een bijzondere kerstvideoclip #2ndediton


COMING UP: 

⭐ Kerstvideoclip 2021

Hello - baby Fayèn ! 

⭐ Hoe verder na de kerstvakantie 


KERSTVIDEOCLIP '21TDA PRESENTS: DREAMS COME TRUE -

Yesssss - De kerstvideoclip staat online.
Ondanks dat we moesten dealen met een pakket aan maatregelen hebben we het toch met z'n allen voor elkaar gekregen om ook dit jaar weer een kerstvideoclip weg te zetten met alle kids- en jeugdgroepen. Het initiatief van de kerstvideoclip is vorig jaar mede door door de pandemie ontstaan. Doordat veel projecten op hun gat lagen, gingen we op zoek naar een mogelijkheid om toch een gezamenlijk doel voor het team van TDA en alle dansers te realiseren. De beleving en alle reacties over de eerste editie bracht zoveel liefde en motivatie teweeg - dat we hebben besloten de kerstvideoclip jaarlijks te laten terugkeren.  

Ook dit jaar hebben we onwijs genoten van de gehele beleving. Oprecht dankbaar dat we dit mede door de hulp van veel lieve mensen hebben mogen realiseren. Namens het hele team van TDA: VEEL KIJKPLEZIER ! 


Hello - Baby Fayèn


Zumba Instructor Brenda met haar partner Endro en Fayen.Het gaat goed met Fayèn. Ze brabbelt en lacht er al flink op los en is helemaal zen als papa of mama even een Caribisch dansje met haar doen. Brenda zelf geniet volop, herstelt goed en heeft het sporten alweer opgepakt. Ze kijkt uit naar het hervatten van de Zumba lessen in februari '22. Op dit moment vertoeft het gezin op Bonaire - vakantie en familiebezoek in één. 💖


WERKWIJZE NA DE KERSTVAKANTIEWe zijn helaas weer in een harde lockdown terecht gekomen. Voor ons en velen van jullie een grote teleurstelling. Binnensporten mag tot nader bericht (en in ieder geval t/m 14 januari) niet doorgaan. Buitensporten t/m 17 jaar mag gelukkig nog wél en dat is natuurlijk positief! 

Aangezien de huidige ontwikkelingen omtrent corona in de periode van november '21 tot januari '22 in een stroomversnelling veranderen, hebben we besloten om pas het plan van aanpak bekend te maken als de kerstvakantie voorbij is. Het heeft geen zin om nu al uitspraken te doen. Uiteraard kunnen jullie opnieuw verwachten dat we ons volledig weer gaan inzetten om er wat moois van te maken. 💕

Met weer een jaar ervaring rijker gaan we door met onze plicht en roeping: 
We beseffen dat we ondanks de ups en downs toch leerzame momenten hebben gecreëerd voor zowel de dansers als het team met als doel samen te groeien en te genieten.

Via deze weg willen we jullie (opnieuw) bedanken voor de steun en support. Mede door jullie stappen we keer op keer in de draaimolen en kunnen we genieten van de momenten waarvoor we het doen. 

Namens TEAM TDA 

Oneindig veel liefde, geluk en gezondheid gewenst in 2022 ! 

Angela, Danytha & Brenda