• darkblurbgMijn naam is Melchior Ruperti, ben 24 en geef sinds Januari 2020 Hip-Hop bij The Dance Area!
Op mijn 12 jarige leeftijd ben Ik begonnen met inspiratie op te doen door mijn idool Michael Jackson. 

Na een aantal jaren zijn pasjes en bewegingen geperfectioneerd te hebben zocht ik meer in de danswereld. Heb toen een jaar basis ballet gevolgd in mijn thuisstad Rotterdam en een jaar de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas in Groningen. Tijdens de vooropleiding heb ik toen auditie gedaan voor de Dans opleiding bij Lucia Marthas in Groningen en heb deze in 4 jaar voltooid.

In mijn Hip-Hop lessen wil ik je laten zien dat je heel veel kan doen met je lichaam. Mijn stijlen bestaan vooral uit Popping, Waving & Streetdance. Met deze stijlen zal ik je in mijn les uitdagen op een leuke manier en je de tijd geven als je sommige dingen wat lastiger vindt. Als je maar plezier hebt en ik jou tot het uiterste kan brengen!

Creativiteit, jezelf zijn en jezelf uiten vind ik heel belangrijk. Dit doe ik zelf doormiddel van dans, les geven, muziek en video productie. In een dansles is dit soms lastig om te doen... Uiten? YUK! Jezelf laten zien in dans terwijl je er zelf niks van bakt..? In mijn les mag je zijn wie je bent, niks is raar en wanneer we je vragen om het aangeleerde dansje van de les in een groepje te dansen, juichen we juist heel hard toe! In zulke momenten groeien we als klas en dat is juist het toffe van dansen!