Altijd al kriebels gehad om in de 'Tropical' danswereld te stappen of in de mood om het weer op te pakken?

Goed nieuws! The Dance Area organiseert op maandag 28 maart en 4 april 2022 van 19:30 tot 20:30 onder leiding van Ella Huizinga twee open Salsation lessen | locatie Noordhorn. Je hebt geen partner nodig en er komt een breed scala aan dansstijlen aan bod.

Bij voldoende animo roosteren we de les vast in op de maandagavond.

De naam SALSATION® komt van de woorden 'salsa' (hete pikante saus) en 'sensation'. De combinatie van een eclectische mix van verschillende ritmes, culturen, dansen en fitness protocollen (de Salsa) en het gevoel dat je krijgt van de sterke focus van het programma op muzikaliteit, lyrische expressie en feel good effecten van de functionele bewegingen op je lichaam (de Sensation) = SALSATIE®. Met andere woorden: bewegingen worden gecontroleerd uitgevoerd. Het is daardoor veilig voor de gewrichten en plezier voor iedereen. Er komen verschillende soorten muziek langs waaronder onder andere Latin, Dancehall, Afrikaanse en Popmuziek. 

Nog nooit gedanst? Maak je geen zorgen!
Je hebt geen eerdere danservaring nodig om te genieten van een SALSATION®-les. Ongeacht je fitness- of dansniveau, SALSATION® is veilig, LEUK en effectief!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR EEN PROEFLES.