Altijd al kriebels gehad om in de wereld van Hip-Hop te stappen of nieuwsgierig om het uit te proberen?  Goed nieuws! We organiseren opnieuw een tienweekse Hip-Hop 25+ cursus op de maandagavond van 19:00 tot 20:00 in De Meeden - Aduard. We starten op maandag 21 september 2020 - en je kunt vrijblijvend in de maand september proeflessen volgen. 

De les kent een warming-up met een herhalend beweegkarakter die afgestemd is op de danschoreografie (kerngedeelte). Door basispassen wekelijks gedurende de warming-up te herhalen, raak je vertrouwd met de beweging en kun je het makkelijk(er) eigen maken.

In het tweede gedeelte van de warming-up worden er kracht- en cardio aangeboden met een door jouw zelfgekozen intensiteit. De oefeningen dragen bij aan het verstevigen van de bil- buik en beenspieren. Als de spieren goed warm zijn, is het tijd voor het kerngedeelte: het aanleren van een Hip-Hop choreografie op Old of New School muziek.

Je werkt aldus aan verschillende danscombinaties die je een aantal weken achter elkaar oefent. Iedere week wordt er een ander stuk behandeld, totdat er na een aantal weken een complete choreografie ontstaat.

PROEFLES AANVRAGEN