Altijd al kriebels gehad om in de danswereld te stappen of nieuwsgierig om het uit te proberen?  Goed nieuws! We willen een vaste les inplannen op de maandagavond van 19:30 tot 20:30 in sporthal Noordhorn - Oosterweg 52. Bij voldoende animo starten we op maandag 13 september 2021. De kosten bedragen €25,00 per maand. 

De les kent een warming-up met een herhalend beweegkarakter die afgestemd is op de danschoreografie (kerngedeelte). Door basispassen wekelijks gedurende de warming-up te herhalen, raak je vertrouwd met de beweging en kun je het makkelijk(er) eigen maken.

In het tweede gedeelte van de warming-up worden er kracht- en cardio aangeboden met een door jouw zelfgekozen intensiteit. De oefeningen dragen bij aan het verstevigen van de bil- buik en beenspieren. Als de spieren goed warm zijn, is het tijd voor het kerngedeelte: het aanleren van een danschoreografie op diverse muziek. 

Je werkt aldus aan verschillende danscombinaties die je een aantal weken achter elkaar oefent. Iedere week wordt er een ander stuk behandeld, totdat er na een aantal weken een complete choreografie ontstaat.PROEFLES AANVRAGEN